PÅ VÄG

För ett tags sen kom jag hem på min cykel, och säger bara att det var sista gången jag cykla de till skolan. Nu sitter jag och äter och ska snart åka på match.. Inte direkt jätte taggad men.




MEN HEJSAN VAD JAG SKREV

Hejhej!
Förlåt för dålig bloggning men nu har det vart fullt upp både efter och innan skolan. Det har vart träningar och matcher och läxor. Men idag så ska jag cykla till skolan bara för att (eller rättare sagt, om jag cyklar i en månad så får jag 300kr. Och idag så ska jag se om det går eller om det är för kallt) Men om jag hade tatt bussen nu så hade jga inte skrivit detta inlägg. Vad ska jag mer skriva..
Juste!! Nu i Skövde är det ju Matfestival (det finns massa karuseller och liknande) Men eftersom jag spelar match idag och är i Karlstad imorgon så kan jag inte gå.. Och det SUGER.
Bara för att jag inte har några bilder på denna dator:


DATORN

NU har jag äntligen fått datorn, med lite krångel i skolan och så. Annars gick det ju bra. Men nu när jag har suttit vid datorn i ca 30min har jag:
 
1. redan laddat ner, skype,spotify,och mozilla firefox

2. jag stör mig något enormt på att ''sudd knappen'' är mycket mindre än min andra så det leder till att jag hela tiden klickan på ´´´´´´
 
annars är den ju bra :)


DATORSNACK

Hola readers!!
Först vill jag säga att det är pissväder ute, man märker verkligen att det höst nu. Hade på mig halsdduken och frös ändå... Men man ska inte klaga efternsom vi får datorn imorgon, klockan 13.20 för att vara exakt.
Fast iof så blir det jädrigt mycket att bära på, och tungt. Har även fått dom första läxorna idag, yej vad glad jag är..
Me in a crazy pose..!


SJÄLVPORTRÄTT



Nya kategori

Hej ville bara säga att detta är en ny kategori:
dagens outit


HOME

Nu är jag hemma fårn matchen. Vi vann med 2-1 men det kundeha blivit mycket mer, eftersom vi sköt typ utanför hela tiden. Men om målet hade vart 1m bredare på varje sida + 1m högre hade det blivit kke 10,11-1
Sen åkte jag och Maja till McDonalds och där stog vi i kö i 40min.sen fick vi skyda oss tillbaka till Lillegården där vi hade nått mötte med nån som var tråkigt..
Nu ska jag nog hinna städa klart


LILLEGÅRDEN

Han inte städa så mycket utan drar ustället snabbt ner till Lillegården och taggar inför match, och sedan nått möte. Hade bra!
Ja jag vet att bild kvalitén suger...


MUMSIGT VÄRRE

Ni som undrar varför jag skrev  att designen såg jätte konstig ut och det gör den inte nu. Men Mira sa att det kan  bli så ibland, men nu ska den se normal ut?
Men nu ska jag ta tillfälle i akt och städa mitt rum. Återkommer om några timmar.. haha
ne så farligt är det inte..
Ååh, kolla vad jag hittade i bildarkivet.. Nu blev jag sugen på att bakaa!!
-Nej, städa vare ja!


HEJ

Hola Readers!
Idag började vi med vårt schema, och det gick ju bra. Fast det blev litte tråkigt eftersom ingen lärare visste vad man hette så vi körde typ namn lekar och sånnt.
Men kl. 18:00 är det nån sak på skolan som vi ska gå på.


DAGARNA

Hejhej!
Förlåt för dålig bloggning dom senaste dagarna. Igår spelade vi match och vi vann med 2-4 och jag gjorde två mål med vänsterfoten, fatta grejen..! VÄNSTERN!!!
Men skolan har också vart super bra, hamnade  i en klass där jag har många kompisar och så. Och imorgon ska  vi till Torsö med skolan och ha ''Sammarbetsövningar'' med klassen.. Hej vad kul!! :(
Juste!! Nu efter skolan åkte jag, nej gick, hem till Mira och vi hade det sköjj, har inte träffat henne sen Mallorca(förrutom när vi sagt hej i skolan) Nu ska jag snart på träning ha det gött!!


TAGGAR SKOLSTART

Nu är jag hemma och har ätit och duschat. Tog en välbehövlig inpackning i håret, och har sprayat i värmeskydd nu. Att dömma gick ju ganska bra ändå.. hehe. Det var inte så jätte svårt och + att spelarna blev inte arga på oss, jätte bra ju!! :D
Nu ska jag sätta på musik, bestäma kläder och packa väskan smått. Så jag kan ha lite koll imorgon iaf. Eftersom jag brukar få lite smått panik första dagarna..
Mira tog kortet för länge sen. Bilden är tagen i serie , där av min roliga min.


DOMMARE

Klockan 4 idag ska jag och en kompis vara dommare för första gången. Vi får se hur det går. Aja nu så har jag kollat på mitt nya schema, och det är ganska bra, vi slutar ganska tidigt och börjar 8.40 varje dag. Tidigast slutar vi 13.50 och senast 15.30.


LUFTBALLONG


För ca 2 veckor sen åkte mamma & pappa luftballong.
 


REGNING LÖRDAG

God Morgon!
Jag är uppe sen 2 timmar tillbaka. 
Som ni ser på rubriken regnar det idag :|
Och jag ska kolla på fotboll sen i eftermiddag eftersom min lillasyster är bollkajsa (en sån som springer och hämtar bollar när den har åkt utanför plan) Och sen i kväll ska vi äta tacos som jag inte ätit på ca månad.. Gott! :)
Igår köpte vi body lotion och en träningströja. Hittade desutom ett par ap snygga skor!