Göteborg

Hej alla, denna helg kommer jag att befinna mig i Göteborg. Min lillasyster kommer spela cup så då ska vi titta. Just nu ligger vi på hotelrummet och myser.Har glömt kameran och pyjamas, lyckat. Nu ska jag va social, hejdå.
Btw, kolla in min lilla sjuklings blogg, hon starta den nyss och kan behöva en liten kick nu i början ♥


Nedräkning

Idag ska jag plugga inför prov, träna och blåsa på min tå. Slog precis i den, aj fy satan vad ont de gjorde. Sedan kan jag passa på att säga det bara är 16 dagar kvar till One Direction för ni har väll inte fått nog av alla nedräkningar på bloggar? 


God feelings

Idag så var jag ute på promenad för att fota tussilago. Men hittade faktiskt mer vitsippor än tussilago så vart lite förvånad. Annars har det vart en skön helg med super väder! Nu taggar vi måndag.
Hääjdåå fräändos


Video: bakning

 


Hinner inte

Hej, jo förlåt för ursel update, men har haft mycket att göra i skolan, haft mycket prov och har även det fram över. och skolan kommer ju självklart före bloggen. Så nu vet ni vart ni har mig, slänger in ett inlägg när jag har tid.


frukost

Riktigt gott ♥


plugg

Idag ska jag tillbringa dagen vid skrivbordet, eftersom jag har både matte och biologi prov nästa vecka. Annars är det lungt. Hoppas eran dag blir bättre än min ♥


Vardagslyx

Mumsigt mellanmål ↑ Ikväll ska jag träna som vanligt och är faktiskt taggad nu när det är så fint väder ute! Annars ska jag plugga och dricka upp. Ha en bra dag!


April