Höstlovet hittills

Hej, detta höstlov har vart super bra hittills! Jag har vart på konfa läger, sovit över med Mira, tatt det lungt hemma och vart i Göteborg. I Göteborg fick jag med mig en blus, en body mist från Victoria's Secret, en mössa och några småsaker från 1D world. Dock blev jag så sjukt besviken på den butiken. Fanns nästan ingenting jag ville ha men köpte ändå ett armband och en nyckelrings sak. Senare idag ska jag iväg till arenan för att spela några träningsmatcher i futsal. Önska oss lycka till!
Känns verkligen som evigheter sen jag tog fram kameran därav alla arkiv bilderna ↓ fast nu är jag verkligen fotosugen. Kom gärna med förslag :)
 
 


Cozy times

Satte upp min ljusslinga tidigare idag, den gör hela rummet mycket mysigare + att de ger en extrem juul längtan. Ett riktigt bra tips. Nu ska jag ge mig iväg ner och kolla på tv. Vi hörs imorgon!


Raketer i Oktober?

Häromdagen var det massa fina raketer på himlen. Så jag passade på att fota lite! Idag ska jag konfa läger vilket kommer att bli skit kul, vi ska sova en natt och de är här i Skövde vilket är skönt. Nu måste jag packa klart, vi ses!


Story of my life

 Denna låten släpptes ju i eftermiddags, så himla bra!


H Ö S T L O V

YES, äntligen höstlov! Detta höstlov inviger jag med att åka på konfa läger, sedan ska jag även hitta på massa kul t.ex åka till Göteborg, tandläkaren och träffa kompisar. Men framför allt ta det lugnt och vila upp mig för att orka de sista veckorna innan jullovet. Nu börjar idol, hejdå kååmpisar!
 


Daily inspo

 


Mysig kväll

Hejsan! Idag var jag i Skara och spelade 2 träningsmatcher och sedan iväg på 90-års kalas. Och igår kom Mira över på eftermiddagen, vi fabblade bl.a ihjäl oss och gjorde Smores dip ↑. Ap gott. Vi hade iaf en as grym kväll! Nu ska jag gå ner och kolla på solsidan som börjar nu.


7 snabba

~ Jag stör mig så mycket på folk som ska gå mitt i vägen på trottoaren/gångbanan, och att det är lite mer plats på ena sidan där      man tänkt och cykla och då gå personen ditt så man nästan kör på den.
 
~ Jag tar alltid i högerbenet först när jag tar på mig byxor.
 
~ Jag har bitit på mina naglar så länge jag kan minnas, men nu har jag bestämt mig för att verkligen spara ut.
 
~ Mina händer blir jätte torra super lätt. Smörjer in dom varje dag, ändå är dom torra. Specielt runt naglarna.
 
~ Jag är ganska kräsen när det käller mat, är inte så mycket för sås, tårta, wok, nudlar, lakris, ost osv.
 
~ Helt stört hur mycket jag längtar till 2014, kommer bli bästa året på länge! 
 
~ Jag vet inte om jag ska spara ut mitt hår eller klippa kort som jag hade i vintras.. 
Håret i januari/februari ↓
 


Redigering: clon verktyg

Satt häromdagen och lekte lite med clon verktyget. Ser ni skillnaden? Jag tyckte det blev ganska bra ändå, kvaliten på efter bilden blev dock inge bra alls. Vänster är efter och höger före.


Tisdagen den 15 oktober

Denna vecka är det faktiskt ganska lungt på skolfronten. Har just nu bara 2 läxor och 1 svenska prov. Så de ska jag plugga på idag och senare så är det föräldramöte som jag ska gå på då vi ska spela upp en sak i musiken och visa film. Nu ska jag fortsätta med svenskan, vi hörs!
 


perfekt

Denna helt underbara koftan blev min förra fredagen. Älskar att den är lite längre, perfekt nu i höst och även sena sommarkvällar. Från h&m.


Ny design

Ändrat bakgrund, header och även fått inläggen större. 
 
Imorse ringde klockan aptidigt enligt mig en söndamorgon. Hade nämligen fotbollsträning halv 10. Vi har ju börjat träna futsal nu, vilket är helt sjukt jobbigt men as kul! Annars idag har jag slöat framför tv.
Juste har ju fått en ny mobil, min andra klämde jag i bildörren förra veckan (haha klant). Så vi lämna in den och jag fick en annan model. Den funkar suuper dock kan man ju diskutera framkamerans kvalite.. Hade bra!


Our Moment

 
♥ Igår blev den äntligen min, den luktaar så gott! ♥


minusgrader

Dom senaste mornarna har det varit minus 4 grader. Svinkallt med andra ord.
Idag så hade vi matte prov på morgonen, gick väll sådär om jag får säga det själv. Annars var dagen väldigt seg. Har bara spanska läxa tills imorgon som jag redan kan så man kan faktiskt säga att jag är helt läxfri idag! Vilken i sin tur leder till att jag har tid att städa mitt rum..


Hello October

Idag är det ju första oktober. Nu börjar löven ändra färg på riktigt och det är svinkallt på morgonen.♥
Denna vecka har jag så himla mycket i skolan 2 prov, matte och spanska, dock så gjorde jag spanskan idag. Och sen även mycket läxor. Jag håller dessutom på att ficka lite på en ny design men hinner nog inte göra klart den denhär veckan. Så då vet ni vart jag kommer hålla hus denna vecka. Nu ska jag fortsätta att plugga!