4 redigeringar

 
 


Sovmorgon

Idag har jag sovmorgon till 11:00 vilket är super skönt! Dock så vaknade jag som vanligt, inte så konstigt. Jag ska iaf snart börja fixa iordning mig lite smått och sen gå till bussen. Efter skolan ska jag hem och plugga då jag fortfarande har lite att ta igen från de jag va sjuk förra veckan, annars inget annat. Hoppas ni får en bra dag!
 
 


Tisdagslista

 

 

t säga att du får bestämma hur du dör. Beskriv den scenen. Jag skulle inte vilja dö utav någon sjukdom eller liknande, utan att naturligt somna in i sin säng eller gungstol.

 

Vem är den klokaste du vet?
Google!

 

När älskar du att leva?
När allt i livet stämmer perfekt ihop.

 

När tycker du att livet suger?
När allt går helt fel från morgon till kväll, eller om jag blr sårad

 

Vilka är dina 5 top-artist på Spotify just nu?
One Direction, The Fooo, Avicii, Miley Cyrus och Katy Perry

 

Vad är det konstigaste du gjort för kärlekens skull?
Haha har inte gjort någonting

 

 

Vem skulle spela huvudrollen i filmatiseringen i ditt liv?
Hmmm, typ Cameron Diaz

 

Vilken låt skulle vara soundtracket?
Live While We're young - One Direction eller liknande

 

Om du var tvungen att krydda all din mat med en krydda (ej salt/peppar) för resten av ditt liv, vilken skulle du välja då?
Typ taco krydda, om de nu räknas som en krydda hahaha

 

Vad är det skönaste du vet? 

När man vaknar och inser att det är helg och man kan ligga kvar någon timme.

 

Vilken är den bästa kombinationen av två saker du vet?
Sommar + kompisar, weheartit + mysig säng

 

Vilka egenskaper värdesätter du hos andra? 

Omtänksamhet, ärlighet, att man ska kunna säga något och den inte snackar vidare och att man ska kunna vara sig själv vid den personen.

 

Vilka egenskaper har du svårt för hos andra?
Sånna som bara bryr sig om de själva, inte ger alla (om man är ett kompisgäng) lika mycket uppmärksamhet, och helt enkelt är taskiga

 

Hur länge tror du att du kommer blogga?
Sä länga jag har tid och lust!



bedroom inspiration

Åh, så himla fint ♥


Söndags mys

Imorse mådde jag bättre så jag orkade mig iväg till en gudstjänst (med alvedon och nässpray) med Mira. Dock så satt jag nog med feber där inne, haha. Just nu ligger jag i soffan och slö kollar på idol repriser. Hoppas ni får en bra söndag, vi ses!


sjukstuga

I fredags efter skolan mådde jag inte så bra, näsan började rinna och jag hade feber. Så jag fick då stå över matchen som vi spelade idag, sedan på eftermiddagen skulle jag till Mira. Som jag då också fick ställa in. Så surt saknar henne så! Idag har jag förrutom att legat och degat i soffan hela dagen inte gjort någonting. Nu ska jag återgå till att göra ingenting. Vi hörs, kram! 
 


New in

 
Köpte denna underbart gosiga tröjan i helgen, från h&m.
Åhh, imorse vakna jag med att halsen kändes sådär konstig ni vet när man börjar bli förkyld. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu, efter måndag är det helt okej för då spelar vi våran sista match för säsongen. Och vill verkligen vara med. Nu ska jag göra läxor och sedan sticka iväg på träning, vi ses!


When the sun goes down..

Fredag igen, så skönt! Denna helg har jag inte så mycket planerat vilket är awesome! Idag så har det vart super varmt, ungefär 23 grader och det ska nog bli samma imorgon. Förrut var jag ute och fotade motljus bilder ↑ det är så himla fint ljus nu på kvällarna, så får passa på. Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen, Heja Sverige!


Autum

Nu börjar man se att det verkligen börjar bli höst, bladen på träden börjar byta färg, det är sviinkallt på morgonen och självklart alla förkyldningar. Jag längtar tills det blir tillräckligt kallt så jag kan börja använda min halsduk. Så myysig! Sen så vill jag ha mer stickat i min garderob, har spanat in en på h&m. Hoppas ni har en bra fredag! ♥
 


självpoträtt

Idag så har det vart en vanlig tisdag, med skola och läxor. Och ska snart iväg till VFF zon träning. Det är inte så jobbigt som tur är, haha orkar inte med de. Annars så va jag på första konfa träffen igår och vi hade det skit kul. Tur de annars hade de nog inte gått, plus att i lördags såg jag ju This Is Us åh gud vad bra den var! 3D effekten gjorde nästan allt men absolut den bästa filmen jag sett! Nu måste jag gå och ta på mig, vi hörs.