Årsresumé - del 1/3

Januari
Myste i den fina vintern vi hade då
 
Februari
Jag fick min grymt snygga skinnjacka
 
Mars
Jag myste med mina fina vänner, bla Mira
 
April
Jag njöt av det fina vårvädret
 
Dessa månader var inte så intressanta och det hände inte så mycket, vilket var lite synd


Nytt objektiv

 
Här är mitt älskade nya objektiv. Mitt 50mm har krånglat jätte länge + att det fastnade på kamerahuset så när vi va och köpte objektivet tog jag med kameran så de kunde hjälpa mig och för att få loss det gick det sönder vilket var lite bra tajming eftersom jag ändå skulle köp ett nytt. Men iaf så köpte jag ett 40mm och jag älskar det! Det känns mycket proffsigare än det andra. Har provat att fota lite med det men inte så mycket än. Jag köpte det på Japan foto för 2000kr.
Och juste idag fyller min kamera 2 år, kändes som det var igår jag var och köpte den!


GOD JUL

Ha en riktigt god jul nu kära läsare! ♥


Dan före dopparedan

Hur går det för er i allt jul fixande? Jag är nästan klar med att slå in alla paket, men resten fixar jag imorgon! Annars idag har jag och Joline gått loss med kristyr ↑ och sedan kom morfar och mina kusiner och vi åt den årliga tomtegröten. Dock gick det inte som planerat då mandeln försvann, haha ingen fick den vilket var lite sorligt. Just nu sitter jag och kollar på bingolottos uppesittar kväll. Har varit 1 nummer ifrån en ''välja vad du vill'' vinst, lite surt. Men ni får ha en super julafton imorgon!


Jullov

Igår fick jag äntligen jullov, som jag längtat! Den sista dagen bestog av film, godis, lekar och betygs utdelning. Jag är as nöjd med betygen då jag har höjt mig i flera ämnen. Efter det drog jag och mina girls till Willys där vi storhandlade med kundvagn och allt, haha så kul! Sen på kvällen åkte alla till Julia där vi hade våran kompis jul. Så himla mysigt. Och frukosten betog bl.a av våfflor och nutella, men jag var tvungen att åka tidigare för vi skulle iväg och hugga gran med morfar. I eftermiddags har jag pyntat mitt rum och slått in paket. 
Snart är det bara 2 dagar kvar till julafton, helt sjukt
 
 


This is pretty cool

 


Snöstorm

Bilderna är från förra lördagen då vi baka pepparkakor hos morfar, så mysigt!
 
Idag är det ju snöstorm ute, vilket är både bra och dåligt. Det bra är att vi fick sluta 2 timmar tidigare pga att alla stadsbussar ställdes in (TACK VÄSTTRAFIK<333) och vi slapp göra ett prov och det dåliga är att det var ett helvete att ta sig till bussen imorse.. Men snart är det ju idol final! Jag hejar på Elin då Kevin inte förtjänar att vara i final.
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag, vi hörs ♥