Hej igen

Hej alla igen!
Ville bara klicka in och säga hej. Hoppas ni alla mår bra? Själv mår jag väll som man brukar ;).
Men har gjort klart designen och man kan väll säga att det är mycket jag, enkelt men ändå sött. Så nu saknas bara insperationen, hoppas att jag hittar den bland snön som ligger på marken och glänser. 
Hittade en bild som jag tog dom första dagarna med kameran. Tänk att jag har haft den i snart ett år.. känns typ som några månader... 


Har bestämt mig för en grej..

Hej på er!
Jag har betsämt mig för att ta en blogg paus. Varför? Jo jag måste hitta insperation för jag älskar att läsa bloggar med fina bilder och en kort text (t.ex HÄR) och väldigt tråkigt att läsa om vad man gjort under dagen och suddiga webbkamera bilder (som jag gör). Plus att jag vill byta design. Tycker den jag har är jätte fin, men det känns på något sätt konstigt. Så ska försöka lära mig om koder osv. och sätta ihop en bra design. Sen om någon vet en bra och hyfsatt billig fjärrutlösare utan sladd till Canon eos 1100d? Skulle bli sjukt glad om jag hitta någon plus att skulle bli mycket enklare att ta bilder utomhus.
Tack för att ni förstår.
Hejdå för ett tag ♥


Första snön

Den första snön har äntligen kommit! :D


En helt vanlig dag..?

Coll bild, jag vet!
Imorse va jag och la familia ute och gick. Jag orkade inte gå. Blev sur på mamma. Tog nycklarna och gick hem. Så såg min förmiddag ut. Nu i eftermiddag ska jag träna inför cupen nästa vecka (!!) Och tydligen ska Maja ta med sig cupcakes? Får se hur det smakar.. (hehe, hej maja....) Men som sagt ska det bli super kul att spela inomhus cup. Sen efter träningen ska vi bege oss ut till kusinerna!
Hej då.


Längre Tack!

Hej. Igår klippte jag av mig håret. Det är så kort så jag kan inte ens göra en fläta. Hejdå. Mitt. Liv. Är. Slut.


Tips - Klänning

Hittade denna snygga kläning på nelly.com när jag letade efter en jul och nyårskläninng. Fanns så många snygga axelbandslösa. Något som jag verkligen vill ha i år!


Vi är helt klart bäst!

Coola brudar synas i bilden!
Det är nämligen så att hela föreningen är med i tidningen "svensk dam fotboll". MItt lag fick nästan en hel sida där  våra tränare berättar hur det gått under säsongen. Är värkligen stolt över lagets prestation i år, vi kom fyra i tabellen, tidigare år har vi legat bland dom sista. Så ett enormt steg för oss! Men nu hoppas vi på en lika bra säsong nästa år!
 


Bara att bita ihop!

Har nu gjort alla läxor samt fixat i mitt rum. Tog bort min sängram och ställde sängen på fyra enkla ben. Men ska snart ställa in en ny sänggavel! Kommer bli såå snyggt!! Fast har inte bestämt om den ska vara svart eller vit.. får fundera lite till!
I skolan så delades min no grupp in i grupper på biologin och fysiken. På biologin blev det en ganska bra grupp, medans på fysiken lite mindre bra.. Men det är bara att bita ihop. 


God eftermiddag!

God eftermiddag!
Nu skulle jag egentligen befinna mig i en tandläkar stol. Men min tandläkare blev sjuk så jag slipper! Men istället gör jag läxor och annat kul. Ikväll ska jag träna fotboll som vanligt ;)


Pussel

Föra helgen bestämde jag och syrran för att pussla. Och vi sa att vi skulle försöka göra hela.
Vi gjorde bara göra ramen..


Cupcakes

Dom blev faktiskt lite sämre än vad jag förväntat mig(i smak!). Men jag är nöjd med dem ändå!


Godmorgon!

God Morgon alla!
Idag är det äntligen fredag! Och i skolan idag så är det ganska lugnt, ska nog bara ha en redovisning i bilden! Sen när jag kommer hem ska jag sätta igång och göra det sista med cupcaksen. 
Hoppas alla får en bra dag!


Bakning på gång!

Hej alla!
Idag i skolan kollade vi på teater. Julia (hihi) somnade nästan och det kan ju förklara en del hur den va.. Men medans alla andra fick sluta så gick vi en lektion till som var en timme.. men vi bestämde oss för att göra en film. Kul kul! 
Men sen när jag kom hem insåg jag att jag inte hade några läxor! Så jag satte igång och bakade grunden inför cupcaksen och imorgon ska jag dekorera dom!


Nämen tjena kexet står du här och smular?

Okej, först vill jag säga Hej på er alla igen!
Jag har faktiskt inte hunnit gå in och blogga dom senaste dagarna (okej, nästan en vecka..) Men i helgen vart jag förkyld så jag chillade mest. I måndags pluggade jag ihjäl mig pga prov på 33 sidor på tisdagen. sedan på tisdagen pluggade jag svenska, engelska och spanska. Och idag blev det utvecklingssamtal och det gick väll bra! Jag bestämde mig nyss för att göra cupcakes till helgen. Tog ett tag eftersom alla såg så goda ut! Men bestämde mig iaf för en med marchmallows, chokladnappar och chokladsås! 
Hoppas att ni inte haft det lika jobbigt med läxor och förkyldningar!
 
Den bruna ska jag göra! ↑
(hittade inte riktigt en bra bild på den.. Men den såg mycket goare ut i boken!!!)


Tips - Musik

Såå bra!!!