årets första dopp

Joline och pappa tog årets första dopp i poolen i lördags
Denna helg har varit på topp eftersom vädret har varit asbra! runt 20 grader. Så jag har tillbringat min mesta tid i solstolen och de har gett resultat, haha. Men jag har fått en liten linje :). Sen idag var jag på min sista gudstjänst så skönt att få alla avklarade eftersom konfirmationen är på lördag! Helt sjukt.


future cup

Under påsk var jag och mitt lag i Göteborg på cup. Där vi spelade fotboll, bodde på gothia, träffade Pär Lernström, körde mästarnas mästare och bara njöt av det härliga vädret. Tyvärr spelade jag inte så speciellt mycket dels pga min förkyldning och sen hade jag extremt ont i knät de första dagarna men det släppte lite tills sista matchen vilket var tur för ville verkligen spela. 
Idag har jag varit i skolan och på gymnasium besök och varit på träning så snart ska jag hoppa i säng för är extremt trött, puss
 


ny design

 
kände att det var dags för en liten förändring :)


äntligen lov..

hej kompisar, hur mår ni? Själv mår jag inte speciellt bra, jag är snorig, har ont i halsen och så påstår även mamma att jag har feber. Så bra start på lovet kan man nog inte få, men men jag får hoppas att det går över tills på fredag för då ska vi till göteborg och spela cup. 
Annars i veckan har jag varit på prao och jag var på mitt gamla dagis med mina gamla fröknar. Så himla kul var det, tror dock att de var de små busfröna som smittade mig men what to do..
Mamma köpte även Ben&Jerry's som vi smaskade på igår, muums 
 
(Förlåt för bruset i bilderna, det var mörkt när jag fotade så fick ljusa upp dom väldigt mycket)
 


Konfaläger

Denna helg har varit helt fantastiskt, jag och min konfa grupp har varit i Stockholm på konfirmations läger och det har varit såå kul. Vi bodde på en båt och jag, Linnea, Julia, Alexandra och Tuva fick världens coolaste rum, haha.
Sen har vi varit på Naturhistoriska museumet, Jonas Gradell, gudstjänst, fina resturanger och shoppat. Jag fick med mig en tröja från Zara och det är nu mindre än en månad kvar tills konfirmationen, helt sjuukt.


5 seconds of summer

Jag har gåt och blivit lite smått inlove med de australienska bandet 5 seconds of summer. Har ni inte lyssnat på deras nya låt tycker jag verkligen att ni ska ta er en titt nedanför, dock tycker jag att deras video är lite halv konstig men vad gör det när man har några snygga killar att kolla på :)
Men det bästa är att de kommer vara förband till One Direction i sommar!
På tal om One Direction så lurade jag både Mira och Linnea igår att våra biljetter inte var äkta.
Båda var ju så dumma så de gick på de, Linnea började gråta och Mira ringde mig halvt paniksalgen.
Lite smått kul sådär på första april :)