midsommar

Under midsommar var min familj och Miras familj i bokenäs. Vi hade super mysigt, vi badade i havet, gick runt på promenader, dansade runt midsommar stången och gjorde midsommarkransar. dock blev dom inte så lyckade men vad gör det?
 


19 juni

Imorse kom min kusin och väckte mig vid 9. Jag vart suuper glad över det.. Så idag har vi badat och solat och så har jag även packat för imorgon, då åker mi familia och miras familia till kusten över midsommar. And that are awesomee! Nu ska jag kolla på PLL och sen sova. Godnatt!
 


Sommarlov

Idag är det min första riktiga sommarlovs dag. Eftersom att jag var på västgöta breddläger i helgen. Det blev faktiskt roligare än vad jag trodde och lärde känna massa nya människor! Så idag tog jag en välbehövlig sovmorgon. Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen även fast det inte är så super bra väder. Hajdåå


Exakt ett år sedan



Mys

Idag kollade vi på film hela dagen och sen hade vi lite lekar. Och så har det regnat hela dagen vilket gör att man är super seg. plus att imorgon ska det oxå regna hela dagen, håret kommer bli kaos. Nu ska jag snart iväg på träning, sees!
 
 


i'm done

så, det var det. Den sista riktiga skoldagen i 7:an, vilket känns super skönt! Imorgon ska vi bara kolla på film fram till ett och sen slutar vi. Och skolavslutning på fredag! Sen fick jag även A- på musik provet vilket betyder att jag troligtvis får A som slut betyg vilket är awesome! Och sen kom PLL säsong 4 kom ut idag, kan dagen bli bättre?
 


Nyklippt

Man ser inte så stor skillnad på bilderna eftersom jag står längre fram på ''efter bilden''. Men hon toppade bara och tog bort allt slitet. Vilket verkligen behövdes, håret känns mycket bättre nu!


Summer paradise

hej, under denna lång helg har jag rest pool, shoppat, solat, sett baksmällan 3 och myst med mina tjejor. Nu känns det verkligen att sommaren är på väg! Och nu taggar jag sista veckan i 7. Vilket känns helt underbart!
 
 


10 bekännelser

  • Jag använder läsglasögon, men har de bara hemma.
 
  • Jag får panik på mitt hår då det blir fett efter 1 dag.
 
  • Jag är väldigt känslomässig och kan börja gråta för typ ingenting.
 
  • Jag har världens ordning i mitt skåp och får panik när det är stökigt, men i mitt rum ser det alltid kaos ut.
 
  • Mina ögonbryn ser olika ut från dag till dag, har aldrig fått dom lika.
 
  • Jag skäms otroligt mycket åt min gamla blogg.
 
  • Jag hatar så mycket att vara allergisk.
 
  • Jag älskar att sitta inne och mysa när det regnar ute.
 
  • Jag använder nästan aldrig armband, halsband eller örhängen.
 
  • Jag har bara 5 riktiga skoldagar kvar.
 


3 Juni

Idag var det ganska chill dag i skolan. Åkte till vårdcentralen vid lunch för att kolla knäna och sen tog jag även blodprov. Och idag fick jag även tillbaka min mobil efter att den vart på lagning i ca 2 veckor! Annars idag ska jag plugga musik och sedan ikväll är det träning! Ha en fortsatt fin dag!


Sweet 14

äntligen är det min dag ♥