Vår

 
Vilket väder vi haft i helgen. Det har vart såå skönt ute. Så jag gick igår ut och fota alla vitsippor som börjar komma.
Men Jag har dock inte mått så himla bra de senaste jag haft huvudvärk och yr i huvudet konstant sen i onsdags, usch.
Jag har fått skippa 2 nästan 3 träningar, jag gick idag men jag klarade inte av det, allt bara snurra. Som tur är har vi läsvecka nu i veckan så vi ska läsa på alla lektioner, så skönt. 


Busy doin' nothin

 
Hej på er! känner att det var ett tag sen jag satt här och skrev. Sen sist jag har haft fullt upp med prov, läxor träningar. Jag har knapt hunnit andas känns det som. Men nu har det lugnat ner sig. Och nästa vecka är våran sista vanliga vecka på ett tag, så skönt. 
Jag har även börjat smått med att ta kort igen, jag rörde ju knappt kameran under vintern, vilket var lite synd. Men har man ingen inspiration så har man inte :)
Jag ska snart börja fixa mig inför sängen, känner att jag behöver sova ikapp eftersom jag har sovit dåligt hela veckan.
Godnatt fina ni ♥


Sunday Funday

Denna helg har verkligen varit bra! Den har spenderas med mina babes Julia och Linnea. Det har varit så underbart väder så vi har mest varit ute och cyklat, tagit kort och myst. Imorse hade jag träning där vi körde löpning, intervaller och fys. Kommer nog inte kunna gå imorgon men det är ett senare problem. Och sen imorgon är det även studiedag vilket kommer bli så sköönt! Då jag hade tänkt att göra lite inlämningar och sånt, så jag slipper det i veckan. 
 
 


AVICII

 
♥ Bästa kvällen någonsin ♥