Grattis

Grattis på 13 årsdagen! Och hoppas du haft en underbar dag! Puss och Kram!!♥


Mina favoriter ♥

 


Är alla sjuka?

Nu har jag precis hoppat i mina dundersköna strumpor ↓ och är redo för plugg. Idag mådde jag bättre, har haft typ liite feber underdagen. Men vill ni veta en sak som är kaoos? Jo, halva våran klass var typ sjuka idag och på matte lektionen var vi nog 10 st. och i min klass är vi nig 20-21..


Hello new design

Vet att detta är typ 3 designen inom 2 månader, men ja, nu vart det att jag ville ändra så bilderna är större och sedan att man skulle kunna se att jag ens hade någon header. Ska bara göra några små ändringar men det fixar jag senare! Vi ses!
 
P.S vet at det ser dumt ut när många av bilderna är mindre än själva inläggsrutan, men ska försöka fixa det i några inlägg ner!


tråkig söndag

Idag mår jag mycket bättre än dom senaste dagarna, fast jag har fortfarande feber till och från. Jag kollade precis på mobilen och såg att det bara är 101 dagar kvar tills One Direction! Fatta va sjukt att få se dom i verkligheten.. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, hejdå


Rödgul tulpan



Vinterland

Kolla hur fint det är! 


sick, and just hate it

Åhh.. som ni ser rubtiken så har jag gått och blivit sjuk.. Så igår gick jag hem från skolan eftersom jag frös och hade huvudvärk, så när jag kom hem la jag mig i sova och låg typ där tills det var dags att gå och lägga sig. Så idag är hemma. Just nu ligger jag och kollar på typ barnkanalen, eftersom det finns ingenting annat att kolla på men får väll hitta någon film.
Men har ni sett alla träd och buskar ute? Det är sååå fint så man vill bara gå ut och krama dom! Eller vad säger ni?


We heart it

Sitter och kollar på bilder från we♥it. Finns så sjukt mycket fint där. Hittade bla dessa ↑ små söta texter.
 
Hade tänkt att varje vecka välja ut mina favorit bilder från we♥it. Typ fyra eller något som inspererar mig!


Mitt Rum




 
Jag tycker mycket om mitt rum, det är alldeles lagom stort och mysigt.
Och snart ska jag tapetsera om och det lutar just nu mot vitt eller en vit nyans. Men vi får se hur det blir med det!
 


Mellanmål



Utslagen

Just nu ligger jag på soffan och är absolut helt död. Vi gick till semifinal igår och förlora mot dom som vann allting. Men vi gjorde verkligen vårt bästa och spela jätte bra! Och vi var hemma runt 1.Efter maten ska jag och la familia åka till morfar. Hoppas jag och mina ben står ut..!


Mot Källby

Nu efter skolan ska jag ner till Källby och spela cup hela kvällen. Finalen går klockan 00.00 så får se hur trött man kommer va på lördag. Men så får det bli!
Önska oss lycka till!♥


The only way is up

Today har dagen vart ganska braa. Vi hade bl.a redovisning för våran musik video och så. Och sedan när jag kom hem hade vi bara en läxa, sköönt. Men jag har suttit och kollat igenom bilder från sommaren åååhh Nu vill jag ha sommar! Eller iaf varmt så man kan gå i shorts och linne. Snälla kan inte bara snön smälta?


Mysig onsdagskväll

God kväll folket!
Just nu sitter jag med en ansiktsmask inkletad i facet. När jag har sköljt bort den ska jag gå ner och fixa en stoor kopp med varm choklaad. Muuuumma!!
Det sämsta med onsdagar är att det är då man är som tröttas, men det bästa är att vi slutar 1 timme tidigare! 
Nu ska jag skölja ur ansiktsmasken.
Pussochkramskumbaan!