Friday, Saturday & Sunday

Förlåt för dålig uppdatering men nedan så ser ni lite varför.
 
Fredags: Först hade vi skolan som vanligt. När jag kom hem åkte jag och pappa och handlade sedan till nån affär och köpte en vinter jacka.. Inte jätte kul att gå runt bland alla jackor och tänka att det närmar sig!!
Senare på kvällen åkte jag och några (okej, vi va kanske 12) kompisar till Valhall, som är ett disco, Vi hade super kul och när klockan närmade sig tolv åkte vi hem och sov!
 
Lördag: Förmiddagen var ganska lugn men sen klockan elva åkte jag, pappa och syster ner till Lillegården för Jolan spelade Skövde cupen och jag var dommare. Så jag och Emma dömde i 4 timmar + att det regnade nästan hela tiden.! När det äntligen var klart åkte jag och mamma hem och duschade snabbt för att sedan se Jolines sista match som hon spelade mot sina egna lagkamrater. :)
Sedan vart det bastun hemma och mys framför tv.
 
Today: Vid klockan tolv ungefär åkte vi till en möbelaffär,sportaffär och en färgaffär och kikade lite. När vi kom hem åkte mina fina grannar (som jag inte har sett på kanske en månad (!!) sparkcykel och dom ville leka så dom följde med in. När dom var tvugna att gå hem satte jag mig och kollade efter skal, har hittat två suuuper snygga skal som jag funderar på att köpa!
 
Två bilder från Intsagram i lördags.
Följ mig där och var absolut bäst! @jennifeerkarlen


Front of the tree

Igår hittade jag och mamma en regnbåge som var framför träden!?
Såg väldigt coolt ut, eller vad tycker ni?


Perfect

Vi hittade faktiskt en jätte bra grej till tränarna! Vi ska lämna den till dom idag och till en på måndag när vi troligs vis är på laserdome!!
Nu ska jag läsa lite på Hkk´n och sedan är det träning!!
                                         


sports is all you need

Ska snart in till stan och träffa laget. Och fixa lite. Sen är det den sista träningen på säsongen. Detta år har verkligen vart amazing, vi har haft super kul på träningarna larvat oss till max, vi har även kommit på 4 plats i serien vilket är SUPER BRA!
Men sen är det bara att tagga vinterträningarna i vinter!


School

hello readerz!
Dagen började med att vi hade kemi, håltimma och svenska. Efter lunchen (som för övrigt var 30min..!) Hade vi engelska, so och matte prov. På so fick vi tillbaka proven vi gjorde typ förra veckan, fick E+ och det högsta var det tror jag :o. sen vart det matte prov som gick sådäär.
Plus att det imorgon studiedag!!


Höst

Idag tog jag på mig ett par nya höstskor, man känner verkligen verkligen att fötterna är vana vid converse. Nu kommer bussen hejdåå!


Hello España

hola amigos!!

Japp spanska var det.. Vi brukar ha spanska tills på torsdagar men eftersom det är studiedag då så har vi läxan tills imorgon! Och det är 20 ord plus en annan grej. Snacka om att det kommer gå dåligt!!
Senare är det träning och då ska vi kanske möta ifk!
Adios!
 
(nä nu blev det för mycket spanska)


Dag 3

Dag 3 –  Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
 
hmm..
Sovmorgon skulle inte sitte fel nu.
Nä men för att va seriöst så kanske ett förhållande eller att hösten blir som bilderna på google, löven är röda/orange och att det inte regnar!!
 


Vad tyckte ni?

Om ni inte visste det så hade ju Williams Lista premiär idag. Jag var jätte spänd över att få se det. Fast det var lite en besvikelse, tyckte tiden på pogramet var lite litet ca 8 min. Men jag skulle gärna se det liiite längre.
Vad tyckte ni som såg det?
Gå in på svtplay för att se pogramet!
 


Allvarligt kär

Lyssnat på den kanske 4 gånger nu. Kan den utan till.
Ny favorit låt!
 


Tips!

Som ni kanske har sett på andra bloggar har dom en ''tillbaka till startsidan'' på bloggen?
Och hos mig ''ser'' man den inte så bra. Så om du t.ex gått in på ett inlägg och vill komma till startsidan klicka då på jenniferkarlen


Solstråle

Idag dagen till ära tog jag på mig ett neon gult linne
Hej hej solstrålar!!
Har tyvärr suttit med läxorna hela eftermiddagen. Bl.a att skriva 2 A4 papper om Uranus.. Snälla nån!
Sen kom mamma hem från gbg och hade med sig ett par skor! Inte jätte nöjd med dom men i helgen ska vi kolla om det finns sånna jag vill ha. wii! :)
Och ikväll är det Champions Leauge som gäller med Chelsea i toppen! hejaheja!


Efetrmiddags grejor!

 
God Eftermiddag!!
Har legat i sängen och gjort läxorna och pluggat inför prov! Fast det är ett ganska enkelt prov, som tur var! Men ska snart dra ut och leverera NewBody! Behöveräven städa i mitt badrumsskåp eftersom jag ska flytta in där med sminket.
Ha en bra kväll!!
 


Min sommar

Första dagen på sommarlovet när mamma skulle ta sitt ''årliga'' skolavslutningsfoto. Senare på kvällen komm Mira och hennes familj och vi blåste såpbubblor.            
 
Jag fotoade ett bröllop där min morfar körde häst och vagn. Och jag köpte mitt underbara objektiv!
 
Åt självklart massa av jordgubbar. Extra mycket på midsommar. Vi bakade även bullar, dom blev super goa!
 

Min familj samt Mira och hennes bror åkte till Kolmården och tittade på massa fina djur!

Vi åkte till Helsingborg, en dag åkte vi över till Danmark och hade det varmt och gött.
 
Vecka 31 (??) var en av mitt livs bästa. Då åkte vi till Mallorca. Vi hade det underbart med ca 35 grader i skuggan. Den veckan delades med underbara Mira och hennes familj!
 
Jag åkte till Läckö Slott. Kanske inte jätte intresant inne i slottet. Men utanför i trädgården var det fantasktiskt! Jag och Maja åkte ner till Aspö (en ''öppen bondgård'') Fanns jätte söta djur bl.a denna kanin!
 
Jag och Jojjsan klättrade i träd hos farmor & farfar. Och badade för sista gången nånsin i poolen.
 
En liten enkel sammanfattning av mitt sommarlov. Har haft en underbar sommar!
 


SMOOTHIE



Härrom dagen tog jag och syster en god smoothie. Hon blev lite sur över att jag var tvungen att fota dom innan hon fick dricka, men så är det om man har en syster med kamrean i handen !
 
Smoothien är gjord på björnbär och lite mild yoghurt plus laktos lättmölk. För er som undrar.