Midnight Memories

 
 
Har ni hört det nya albumet? Är seriöst helt kär i det! Har lyssnar varje sekund som går från att det släpptes i går morse. Mina favortier hittils är nog You & I och Happily. Om ni inte hört det än så tycker jag att ni ska ta en titt ovanför ↑


stad i ljus

I helgen var det stad i ljus i Skövde, vi var nere i lördags och kolla för att sedan gå hem till några kompisar.
Idag hade vi som sagt musik prov, det var ganska enkelt. Annars en helt vanlig måndag. För ett tag sen kom jag hem från träningen. Fy vad jobbigt, vi körde massa tävlingar/matcher och de förlorande laget fick göra fys. Haha kan ju säga att mitt lag fick göra det några gånger. Men imorgon har vi studiedag vilket känns väldigt skönt, jag ska passa på att plugga inför so provet vi har på fredag. Gonatt nu ♥


only one month until christmas♥

Insåg precis att det bara är en månad kvar tills julafton. Åh längtaar ♥


Mys dag

Hejsan alla! Imorse vakna jag elva då jag gick och la mig vid 4 igår.. Som ni kanske vet var det 1D Day, och den höll på mellan 20.00 till 3.45 typ. Men jag upptäckte idag att man kunde kolla på det i repris, haha. Och så är jag extremt taggad inför morgondagen då Midnight Memories släpps! Men annars i dag håller jag på att plugga till musik provet som är imorgon och sedan ikväll ska jag träna! Hoppas ni får en bra dag!


Snö!

Hej alla, denna vecka har jag haft fullt upp, inte så ovanligt. Igår gjorde jag matte prov vilket inte gick så super bra då jag inte är så himla nöjd med mitt betyg. Och sen dom kommande veckorna är det ännu mer, massa prov, hör/läsförståelser och inlämningar. Så himla dåligt av alla lärare att lägga allt samtidigt och tro att man ska prestera.. Iaf imorgon så ska jag, Linnéa och Julia till gymnasiet och kolla hur det är det då våran konfa ledare går där.
Och imorse vakna jag upp med snö på marken! Helt underbart, har längtat så. Men nu ska jag typ städa, haha nej det kommer nog inte hända..


Teenager Post

Älskar dessa såå himla sanna! Och HÄR är min weheartit om ni vill följa mig.
Snart ska jag iväg till Julia där jag ska sova inatt. Vilket är super! Annars så har det vart en helt ok dag. Säger bara thanks god it's friday!


November

Hej, under dom senaste dagarna har jag haft fullt upp hela tiden, inte haft en lugn stund alls. Förra helgen spelade jag både dm och futsal cup, det gick väll helt ok men kunde gått bättre. I måndags var det konfa träff, i tisdags träning och igår gick jag med Mira hem. 
Lite kort om min senaste vecka, men idag var det en extremt seeg dag, bara långa lektioner. När jag kom hem satte jag mig med spanskan och sedan lite engelska. Och nu drogar jag weheartit.. 
 


Throw back thursday

Vill så himla gärna åka utomlands nu. Tänk värmen och solen istället för detta regn och rusk här i Sverige. Bilderna är från Mallorca för lite mer än 1 års sen. Längtar tillbaka!


Mumsig mat

 
Detta åt jag igår, muums så gott! Blir nästan hungrig jag ser de även fast jag åt nyss, hahaha. Idag började dagen med att jag fick gå upp tidigt för att jobba i kiosken, då det är Skadevi i helgen. Sen åkte jag bort till arenan där jag var hela dagen. Tyvärr var det väldigt tråkiga matcher så det blev lite seegt mot slutet. Men ni får ha en bra kväll, hejdåå!