and all this little things

hej, först ursäkta för dålig uppdatering men har mycket nu i skolan det sista. Gör mitt sista prov på onsdag och sen har jag ett nu på fredag. Så dom pluggar jag till super mycket för vill verkligen att det ska gå bra! Så kommer vara lite frånvarande fram tills dess. hoppas ni förstår!
Slänger in en arkiv bild på mig och min lilla gossi!


Grattis

Idag fyller pappa år, så det firar vi med jordgubbar och dricka!

Idag så har de annars vart en rätt chill dag, vi spelade volleyboll halva dagen så hade knappt 2 lektioner!
 


Summer feelings

Denna låt gåt om och om i mina öron just nu! Får riktiga sommar känslor när jag hör denna!
 
 


Himmelsk god

Köpte denna inne på hollister när jag var i Stockholm. Åhh den luktar super gott! ♥


Mysig dag

I igår åkte vi ner i soliga Göteborg, det var säkert 25+. Super skönt! Sen på eftermiddagen skulle pappa springa Göteborgs varvet vilket vi var och kolla på. Vi satt där i nästan 1 och 45 min innan han kom, liite segt. Men annars var det bra!
Sen ursäkta för dålig uppdtering men har vart super mycket med fotbollen och skolan men ska nu försöka prioritera bloggen!


cherry blossom

Helt magiskt fint i Kungsträdgården i onsdags! ♥


Unforgettable

För cirka exakt 24 timmar sen hände något helt otroligt i mitt liv. Jag stod där på min plats pch väntade spänt. Plötsligt visas det en film på storbildsskärmarna där introt till Upp All Night börjar. Sen var de två närmsta timmarna som en dröm. Jag kan fortfarande inte fatta att jag sett dom med egna ögon. Helt otroligt. 


Krokus



Föl

Morfars häst har nyligen fått ett föl, så i onsdags då vi var lediga bestämde vi oss för att åka ditt. Åhh vad söt hon var! Endast 2 dagar. ♥
 


En månad kvar

Wiiie, nu är det exakt en månad kvar tills jag fyller 14. Läängtar! ♥


Valborg

På kväll kom några kompisar och Mira, vi gick och kollade på en eld i när heten. Tyvärr var den inte så stor. Men den var lite mysig på sitt sätt. Sen var det riktigt skönt väder. Inte alls så kallt som alla snackat om!