last day of summer

Hej på er alla igen!
Idag är det sista sommarlovsdagen för mig. Denna dag har dock inte varit den bästa direkt.
Planerna var att träffa Mira men efter vi bestämt började jag bli väldigt yr så jag gick ner och tog en alvedon men det hjälpte inte, hade svårt att gå rakt och när jag låg i sängen kändes det som om hela rummet vändes upp och ner. 
Så i eftermiddags åkte vi in till vårdcentralen och dom sa att jag hade yrsel och att några kristaller i örat hade lossnat. Sköterskan trodde att det berodde på att jag var på liseberg igår med konfan (vilket i övrigt var den bästa dagen att åka på, inga köer någonstans).
Hon sa även att det skulle hålla i sig i några dagar så vi får se vilket skick jag är i imorgon, hoppas på det bästa. 
 


Senaste tiden

Hejsan på er alla igen!
Jag är äntligen hemma från att ha varit lite överallt dom senaste veckorna och jag tänkte sammanfatta lite kort men gott om vad jag har gjort.
 
Ca 4 dagar innan vi flög till Spanien skrev jag upp för mitt körkort och jag klarade det! Så skönt att få det överstökat innan vi åkte. Sen på kvällen åkte jag hem till Mira då hon kom hem från Vietnamn dagen innan.
Dagen efter det gick vi på ''The fault in our stars'' och har nog aldrig gråtit så mycket till en film tidigare, så bra var den!
Resten av dagarna innan vi åkte bestog av att packa, sen på söndagen klockkan 8 flög vi till Menorca. 
Allt där var så himla bra och jag hade tänkt att berätta mer vad vi gjorde och massa bilder i ett separat inlägg, så stay tuned!
När vi kom hem så var det bara att packa upp snabbt eftersom vi skulle åka iväg några dagar senare. Men under den korta tiden vi var hemma han vi bland annat träffa våra kompisar från USA och träffa några mer kompisar.
 
Sen var det bara att packa om väskan eftersom vi skulle till eskil och vi hade så roligt där nere.
Vi kom på andra plats i b så vi åkte där ifrån med en silvermedalj.
Jag och familjen åkte dock inte hem utan direkt till Malmö där vi stanna i 2 dagar, där gick vi på emporia och en dag i Köpenhamn. Efter det åkte vi vidare till Halmstad och sov där en natt för att senare åka till Ullared och hem.
Vi kom hem igår kväll och det var så skönt att äntligen få sova i sin egen säng.
 
Idag har jag rensat i garderoben och det blev en hel del att slänga ut, skönt!
Nu ska jag strax bege mig till träningen, men ni får ha en as grym kväll så hörs vi ♥